Lískovka – 71% lískooříškový krém s kakaem
Vždy čerstvá
Káva pro každého
Pražírna z Moravy
Rychlé doručení
Doprava od 59 Kč
COFFEESPOT podle vás
Ať už máte jakoukoliv představu, splníme ji. Naši kávu zabalíme do loga vaší firmy nebo osobního vzkazu a včas doručíme. Samozřejmě čerstvě upraženou a voňavou, jak je u nás zvykem.
Jak to může vypadat?COFFEESPOT do práce
Dobrou kávu byste měli mít všude – i v práci. Provoňte svoje kanceláře čerstvě upraženými zrnky z moravské pražírny. Ať každý všední den stojí za to (a rychleji utíká).
Jak na to?Časté dotazy
Káva
-
Podle čeho si mám kávu vybrat?
-
Jakou kávu byste doporučili na espresso, moka konvičku, french press.
-
Jaký je rozdíl mezi vaší kávou a kávou ze supermarketu?
-
Jakou trvanlivost má vaše káva?
-
Je možné kávu namlít?
Nákup na e-shopu
-
Můžu si u vás vyzvednout zboží osobně?
-
Když dnes objednám, kdy zboží dostanu?
-
Můžu si kávu vyzvednout v COFFEESPOTU v Praze?
-
Jak funguje platba kartou?
-
Mohu změnit nebo zrušit svoji objednávku?
Jak kávu pražíme
Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.
Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.
Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.
Nakouknout do pražírnyJak kávu skladovat
Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.
Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.
Kávový slovník
Něčemu nerozumíte? Najděte ta správná slova, když se mluví o kávě.
Všechny pojmySouvisející produkty
Detailní popis produktu
Rozlousknout si tenhle oříšek? To jde jak po másle. Kakaovém. Otočíte víčkem, přivoníte a pak už jen doufáte, že vám něco z toho lahodného krému z lískových oříšků zbyde. Nebo, že je ta sklenice bezedná. Prvnímu nikdo z nás nevěří a to druhé jsme zatím nevynalezli.
Jak vzniká lískovka:
Proč sladíme kokosovým cukrem? Protože má nižší glykemický index a naopak vyšší podíl minerálních látek. Kvalitní kakao, lahodné ořechy i to nejjemnější máslo si totiž zaslouží cukr sobě rovný.
JANEK, to je:
- poctivá česká výroba
- čistá přírodní chuť
- nesířené ořechy
- bez palmového oleje
- bez lepku
- závislost na pořádné čokoládě (a lískooříškovém krému)
Hmotnost: 250 g
Složení: lískové ořechy 71%, kokosový cukr, kakaové máslo, odtučněné kakao.
Nutriční hodnoty: energie 2573Kj/615kcal, bílkoviny 12,56 g, sacharidy 30 g / z toho cukry 24,7 g, tuk 49 g, vláknina 5,26 g
JANKŮV příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.
A teď už jen odlejeme do formy a balíme. Tohle je čokoláda od JANKA, jak ji znáte. Vonící, plná chuti a dokonale vyvážená. Vytvořená v duchu řemeslných tradic a poctivé ruční práce. Jen tak se totiž lehce rozplyne, ale zároveň její tóny zůstanou ještě dlouho na jazyku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.