Letní překvápko: COFFEESPOT přináší kávové kapsle!

V naší pražírně výběrové kávy COFFEESPOT se vždy snažíme posouvat hranice a přinášet vám to nejlepší z kávového světa. Proto jsme se rozhodli udělat krok, který možná některé překvapí, ale zároveň věříme, že přinese našim zákazníkům novou úroveň kávového zážitku.

S hrdostí vám představujeme naše nové kávové kapsle, které kombinují výhody výběrové kávy s pohodlím a jednoduchostí kapslových systémů.

Proč kávové kapsle?

Ještě před několika lety by byla představa výběrové kávy v kapslích nemyslitelná. Dnes však tento trend nabírá na síle a několik předních pražíren již tuto inovaci úspěšně přijalo. Důvody, proč jsme se rozhodli následovat tento trend, jsou jednoduché a přesvědčivé.

kavove-kapsle1_1

 

Zachování čerstvosti a kvality

Naše kávové kapsle jsou navrženy s nejmodernější technologií, která zajišťuje maximální čerstvost každého šálku. Díky speciální kyslíkové bariéře jsou naše kapsle schopny udržet kávu čerstvou po delší dobu, aniž by ztratila na své chuti a aroma.

To znamená, že každý šálek připravený z našich kapslí bude mít plnou a bohatou chuť, na kterou jste zvyklí.

kavove-kapsle2

 

Ekologická odpovědnost

Jedním z nejčastějších argumentů proti kapslovým systémům je jejich dopad na životní prostředí. V COFFEESPOT jsme se rozhodli tento problém vyřešit tím, že naše kapsle jsou 100% rozložitelné.

Jsou vyrobeny z materiálů, které se přirozeně rozloží, aniž by zanechaly negativní stopu na naší planetě. Tento krok je v souladu s naším závazkem k udržitelnosti a odpovědnosti vůči životnímu prostředí.

kavove-kapsle5

 

Výběrová káva pro každého

Naše kávové kapsle nabízí širokou škálu chutí, které uspokojí jak milovníky tradičního tmavšího pražení, tak i ty, kteří preferují světlejší roast. Díky tomu si každý najde svou oblíbenou chuť a může si vychutnat výběrovou kávu v pohodlí domova, ať už preferuje jakýkoli styl.

Naše kapsle lze použít ve všech kávovarech pro Nespresso®.

coffeespot-nespresso

 

Vybrat, vložit, zmáčknout, pochutnat si

kavove-kapsle

Vyzkoušejte naše kávové kapsle a objevte nový rozměr chuti přímo u vás doma!

Vychutnat si espresso

Pohodlí bez kompromisů

Rozhodnutí nabídnout kávové kapsle bylo motivováno také touhou poskytnout našim zákazníkům jednoduchou a pohodlnou možnost, jak si připravit výběrovou kávu. S našimi kapslemi si můžete připravit kvalitní espresso během několika vteřin, aniž byste museli obětovat kvalitu.

Tento komfort je ideální pro ty, kteří mají hektický životní styl, ale přesto nechtějí slevit ze svých nároků na kávu.

kavove-kapsle_1

 

Trošku osobně

Na kávových kapslích jsem začal s naším týmem pracovat před několika měsíci. Byla to velká výzva. Není to jen o tom dát konkrétní kávu do kapslí a čekat na zázraky. Musíte vychytat gramáž, vyladit zcela nový pražící profil, aby kávy i z neprofesionálních kávovarů chutnaly tak, jak potřebujeme, a abychom se za ně mohli postavit.

Vzorků jsme ochutnali nespočet, dlouho jsme nebyli optimisté, ale vytrvalým úsilím jsme dosáhli kýženého cíle. Kapsle jsou na světě a jsou super. A navíc za skvělé peníze. Tohle se nám povedlo a mám z toho upřímnou radost.

Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na vaše ohlasy!

Jirka

COFFEESPOT do kavárny

mahr1

Individuální přístup je přesně to, na čem stavíme spolupráci. A baví nás to.

Jiří Mahr

E-mail: mahr@coffeespot.cz

Tel: +420 739 661 020
(8:00 - 17:00 hod.)

Chci COFFEESPOT